Liviu Manecan : Marian Munteanu alaturi de Constantin Ticu Dumitrescu , președinte al Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, la un miting din 1990

0
255
Pe la inceputul anilor ’90 ,toamna devenise cu precadere anotimpul, mitingurilor, protestelor si manifestatiilor de tot felul , activitati ce propulsau in atentia publica tot felul de personaje ,unele dintre ele descinse parca din schitele inegalabilului I.L. Caragiale.
Unul dintre aceste personaje a fost si Marian Teofan Dragos Munteanu , ” discipol” al lui Petre Tutea, liderul studentilor democrati, al protestatarilor din Piata Universitatii si a altor numeroase „comitete si comitii” , un Coriolan Draganescu modern ( vezi schita „Tempora” ) sau, dupa cum inspirat il caracteriza cineva : ” un hipiot ortodox care a tradat toate valorile pentru care si-a luat bataie ” !
Dar daca vreti sa cititi mai pe indelete amanunte picante despre viata si opera acestui domn o puteti face aici ca eu nu ma ocup de documentare : adevarul.ro/…/exclusiv-marian-munteanu-sursa…
Iata-l pe eroul nostru cuvantand la unul dintre mitingurile organizate pe atunci ( habar n-am de catre cine: „Alianta Civica ” , cred ! ) avandu-l alaturi pe Constantin Ticu Dumitrescu , președinte al Asociației Foștilor Deținuți Politici din România.
Photo si text :

Lasă un răspuns